+30 210 68 46 790

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ HOUSEKEEPING ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ HOUSEKEEPING

Διαθέτουμε κατάλληλο και άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό, έτσι ώστε η υπηρεσία του House Keeping να προσφέρει στον επιχειρηματία,  με νόμιμες διαδικασίες, τη δυνατότητα παροχής υψηλών υπηρεσιών καθαριότητας και φροντίδας των κοινόχρηστων χώρων και των δωματίων,  με μειωμένο για την επιχείρηση κόστος (σε επίπεδο οικονομικών και ανθρώπινων πόρων) με ανάθεση του συνολικού έργου  σε εξωτερικό συνεργάτη.

Η καθαριότητα αντικατοπτρίζει την ποιότητα των υπηρεσιών ενός ξενοδοχείου, ανεξάρτητα από την κατηγορία του. Είναι ιδιαίτερα σημαντική,  για το λόγο αυτό, η ολοκληρωμένη μελέτη και οργάνωση, σε συνεργασία με την Διοίκηση της Ξενοδοχειακής Μονάδας, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι εγγυημένο.

Στις βασικές υπηρεσίες της GlobalWS, περιλαμβάνονται:

  • Ο προγραμματισμός θέσεων εργασίας, ανάλογα την εποχή και η αντίστοιχη κοστολόγηση του.
  • Η ευελιξία και η ταχύτητα ανταπόκρισης σε περίπτωση έκτακτων ή μη προγραμματισμένων αναγκών.
  • Η συνεχής εκπαίδευση και ο έλεγχος του προσωπικού

Οι τομείς τους οποίους καλύπτουμε είναι:

  • Προσωπικό Housekeeping. Γενικές υπηρεσίες καθαριότητας – Ειδικές υπηρεσίες καθαριότητας (χαλιά, κρυστάλλινες επιφάνειες), καθημερινή φροντίδα κλινών και χώρων με διακριτικότητα και υψηλή φροντίδα.
  • Gardening. Υπηρεσίες φροντίδας κήπων και περιβάλλοντος χώρου.
  • Pool boy. Υπηρεσία φροντίδας πισίνας.
  • Scullion. Λαντζέρηδες.

Εξειδικευμένη παροχή:

Διαθέτοντας την τεχνογνωσία,  σας προτείνουμε έναν τρόπο να αυξήσετε το target group των πελατών σας  παρέχοντας δωμάτια σε πελάτες που παρουσιάζουν αλλεργίες. Να σας θυμίσω ότι η αλλεργία δεν είναι νόσημα και πόσο μάλλον δεν είναι μεταδοτική.

***Εδώ και χρόνια παρατηρείται μια σημαντική αύξηση του αριθμού των ανθρώπων που υποφέρουν από αλλεργίες, σύμφωνα με πρόσφατα στοιχεία το 15-25%  των ανθρώπων  που υποφέρουν από άσθμα στις δυτικές χώρες  είναι αλλεργικοί στη γύρη, στη σκόνη, στο τρίχωμα ζώων συντροφιάς και το 15-19% έχουν έκζεμα. Συνολικά, περίπου το 7% του παγκοσμίου πληθυσμού πάσχει από εποχιακές αλλεργίες κυρίως στη γύρη και στη σκόνη.

Σύμφωνα με την παραπάνω έρευνα διαπιστώνουμε ότι ο αριθμός των αλλεργικών ανθρώπων αυξάνεται, ήδη κάποια ξενοδοχεία στο εξωτερικό  προκειμένου να τους φιλοξενήσουνε προσαρμόζουν μια σειρά δωματίων σε αυτό τον τύπο πελατών, χωρίς όμως να αποκλείσουμε την προετοιμασία του χώρου κατά τη στιγμή της ζήτησης, και στις δύο περιπτώσεις καλό θα είναι τα δωμάτια να μην έχουν μοκέτα. Σε περίπτωση που αυτό είναι αναπόφευκτο θα χρησιμοποιηθεί ειδικό μηχάνημα.